Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně i nábytek a to vše na míru

Zabýváme se výrobou kuchyní na zakázku všech stylů, víme jak vaše kuchyně zařídit, umíme poradit, pomoci s výběrem, najít společně nejlepší řešení pro vás. Spolehlivostí a kvalitou jsme získali důvěru našich zákazníků, kteří spokojeně užívají naše výrobky. K výrobě kuchyní na míru používáme jen materiály, které splňují normy a neškodí lidskému zdraví, pouze od prověřených dodavatelů. Spolupracujeme přímo s dovozci spotřebičů i dalšího kuchyňského vybavení, můžeme tak nabídnout další benefity výrobců jako například prodloužené záruky, množstevní bonusy atd.

IMG_20210917_114406.jpg

Stále jsme schopni dodržovat termíny realizací, musíme být však v současné postpandemické době operativní (více zde), přizpůsobovat se aktuálním možnostem našich dodavatelů a omezením vyplývajících například z vládních opatření u nás i v zahraničí. 

Kuchyně vyrábíme ve vlastních prostorách s moderním strojním vybavením, zákazníkovi tak můžeme poskytnout osobní pohled na jeho vyráběný kuchyňský nábytek. Naši zákazníci jsou převážně z okresů Ústí nad Labem, Teplice, Děčín, Litoměřice, Roudnice nad Labem či Praha. 

Kuchyně STACH - výroba a prodej kuchyní na míru. 

logo kuchyně_5.JPG

kuchynestach.cz