Obnovte vzhled oblečení odžmolkovačem.

tipy_triky_odzmolkovace.jpg

Už nemusíte tesknit po svém „skoro“ novém oblečení. Obnovte jeho vzhled odžmolkovačem. A na co všechno jej můžete použít…?

Ženy milují nakupování. Ženy milují nové oblečení. Já jsem muž, ale rozhodně i já mám dobrý pocit, když na sebe vezmu nové tričko, svetr nebo košili. Co ale dělat, když se po pár praních na povrchu objeví žmolky? S některými kusy se prostě nechceme rozloučit ať jste muž nebo žena. Pamatuji si jak maminka před mnoha lety bzučela s jakýmsi zařízením – odžmolkovačem. Ani MS Word toto slovo nezná – naštěstí ho ale zná a vyrábí španělská firma Taurus. A to v super výkonném provedení.

Jako muže mne potěší, že si mohu vybrat mezi vznětovým a zážehovým… ehm, zpět na Zem. Mohu si ale vybrat buď levnější, poháněný na dvě AA baterie, nebo dražší, se zabudovaným akumulátorem. Oba mají své výhody. Bateriový je připravený k akci vždy, když máte připravené baterie (nabité/zakoupené). Přinejhorším použijete ty z dálkového ovladače televizoru. Ten akumulátorový, pak při plném nabití vydrží až 40minut provozu, ale i po vybití může pokračovat, připojíte-li ho k síti. Nebo prostě znovu nabijete.

logo_taurus_0.png

O odsekávání žmolků se starají 3 neustále se dobrušující nože v obrovské, 5 cm široké, hlavě. Nože jsou překryté fólií, nebo chcete-li planžetou, která chrání jemný oděv před pořezáním. Chcete-li však zbavit žmolků pletený svetr, použijte ochranný prstenec, který zároveň nastavuje výšku řezu a zároveň zvedá žmolky před odříznutím. Celá hlava je navíc výklopná a kopíruje tak odžmolkovávaný materiál a můžete odstranit žmolky přímo na těle.
Nože svou rychlou rotací vytváří vítr, který odsekané žmolky nepohazuje po okolí, ale žene do odnímatelného kontejneru. A i Vy budete překvapeni, kolik jich z jednoho svetru nebo trička nasbíráte!

Nedávno jsem si koupil krásný ojetý vůz. S už ne tak úplně krásnými sedačkami z Alcantary. Žmolky trčely kam se podíváš a hle – i zde zastal svou práci můj skvělý a výkonný odžmolkovač. Teď už stáří vozu prozrazuje jen počítadlo najetých kilometrů.

tipy_triky_odzmolkovace_pred_po.jpg

A na co nejkurióznějšího používáte svůj odžmolkovač Vy?

Jestli ještě odžmolkovač nemáte, můžete jej zakoupit zde: