Nerez - Udržitelný základ pro každou kuchyni

Nerez (chromniklová ocel), materiál s více než stoletou historií, obstál ve zkoušce času jako volba pro kuchyně po celém světě. Franke, jeden z největších světových odběratelů nerezi pro kuchyně, tento materiál po desetiletí zdokonaloval, aby vám mohl nabídnout prémiové, hygienické, odolné a udržitelné produkty s nadčasovým designem.

fr.png

Vysoce kvalitní chromniklová ocel Franke je odolná vůči korozi i po porušení povrchu dřezu a vůči vysokým teplotám. Hladký povrch nerezu je antibakteriální, tzn. že zabraňuje usazování bakterií, lehce se čistí a je plně recyklovatelný. Krásný lesklý povrch, který se postupem času zjemňuje, ale je také odolný vůči korozi, teplu a kyselinám, nárazuvzdorný a přirozeně hygienický díky snadno čistitelnému povrchu bez pórů. Nerez je materiál šetrný k životnímu prostředí, který je navíc 100% recyklovatelný, což z něj činí udržitelnou volbu pro kuchyně.

FRA_logo_60mm_rgb_0.png

nerez.png

Šetrné k životnímu prostředí

Nerez je plně recyklovatelná a její výroba nezanechává toxický odpad. Chromniklová ocel Franke ve skutečnosti pochází ze 70 % z recyklovaného materiálu z vysoce kvalitních zdrojů získávaných po celém světě. Její odolné vlastnosti z ní dělají udržitelnou volbu, která vydrží po celý život v každé kuchyni.

Výhody

Udržitelnost a ekologičnost

Materiál šetrný k životnímu prostředí, který je 100% recyklovatelný, lze jej získat ze šrotu a vyrábět bez vzniku toxického odpadu.

 

Funkčnost

Nerez je materiálem, který si profesionálové v kuchyni vybírají proto, že je odolná, hygienická a bezpečná. Její neporézní povrch se navíc extrémně snadno čistí.

 

Odolnost

Díky specifickým koncentracím niklu a chromu v oceli typu AISI 304 18/10 je obzvláště odolná vůči extrémním teplotám. Její lesk časem nevyprchá – naopak, její krása a přitažlivost jen roste.

 

Snadno se udržuje

Nerez se snadno udržuje; stačí několik snadných každodenních úkonů a zachová si své vlastnosti.

 

Dřezy, baterie a spotřebiče Franke také v naší široké nabídce.

logo kuchyně_12.JPG