Masivní dřevěné desky

Kuchyňské pracovní desky z masivního dřeva

Dřevěné kuchyňské pracovní desky z naší nabídky zajistí Vašemu interiéru teplý a exkluzivní vzhled. Je na ně použit přírodní materiál z lamel šíře 40 mm, lepený vodovzdorným lepidlem na přírodní bázi.

Společnost DESK-FORM která je naším dodavatelem masivních pracovních desek je držitelem mezinárodně uznávané certifikace FSC® (NC-COC-022283), která zákazníkům zaručuje, že dřevo pochází z ekologicky obhospodařovaných lesů.

Lamely se pečlivě vybírají tak, aby byla kuchyňská pracovní deska bezvadná. Desky se dodávají broušené a oboustranně ošetřené olejem proti vlhkosti, v rozměrech: hloubka 50 – 1225 mm, délka 150 – 4000 mm.

bříza.jpg buk.jpg Dub.jpg EU ořech.jpg Jasan jádrový.jpg US ořech.jpg

Zajišťujeme opracování dřevěných desek: odříznutý roh, výřez v rohu, výřez do C, zaoblený roh, barové řešení, výřez pro varnou desku / dřez, spojení desek včetně kování, desk-flex barový spoj, podlepení dřezu, vlepení dřezu do roviny, otvor pro baterii.

Každou zakázku doplňuje montážní sada (Mounting kit): úhelníky, šroubky, aluminiová páska, brusná houbička a údržbový olej; případně spojovací kování, lamely, klíček a lepidlo.

Povrchová úprava lněným za studena lisovaným olejem je vždy v ceně pracovní desky. Za příplatek je možné zvolit úpravu olejovoskem, případně i s tvrdidlem, což Vám zaručí používání kuchyňské pracovní desky z masivního dřeva téměř bez údržby.