Jak spotřebiče připojené k chytrému telefonu šetří váš čas? Zeptáme se Candy

How to connected appliances.jpg

Od doby, kdy do našich domovů vstoupily první spotřebiče, učinila technologie obrovské kroky vpřed. Zásadně se zlepšila funkčnost spotřebičů a jejich schopnost zjednodušit nám život. Jednou z nejviditelnějších forem pokroku v posledních několika letech je bezpochyby možnost ovládání spotřebiče na dálku pomocí chytrého telefonu. Nejde přitom pouze o chladničky, pečicí trouby, pračky a myčky nádobí – převážná většina dostupných spotřebičů s námi nyní může komunikovat na dálku prostřednictvím speciálně vyvinutých aplikací.

Seznamte se v našem článku s nespočtem výhod takovéto komunikace!

CHLADNIČKY

Připojená chladnička je mnohem víc než jen spotřebič pro chlazení a konzervování potravin. Může sledovat datum minimální trvanlivosti potravin a upozornit nás, pokud uvnitř chladicího prostoru dojde k problému, aby se zabránilo nepříjemné kontaminaci. A co víc, připojená chladnička Vám umožní sestavit si nákupní seznam na dálku na základě toho, co právě máte v chladničce. Zároveň vždy víte, kam umístit zakoupené potraviny v závislosti na jejich druhu (ovoce a zelenina dole, ryby nahoře atd.). Koktejlové večírky s přáteli budou také snazší, a to díky funkci, která Vás upozorní, když se nápoje vychladí na ideální teplotu podávání.

PEČICÍ TROUBY

Po výhodách připojených chladniček se nyní přesuneme k těm, kterými disponují pečicí trouby. Připojená pečicí trouba Vám vždy pomůže před večeří na poslední chvíli s přáteli nebo před romantickým rande doma. Jak? Díky velkému seznamu receptů pro různé příležitosti i stravovací preference. A co víc, pokud máte plné ruce s přípravou pokrmu, připojená pečicí trouba s Vámi může komunikovat pomocí hlasových příkazů. Je možné ji předehřát na dálku, pokud jste uvízli v zácpě cestou domů z kanceláře.

PRAČKY

Stejně jako chladničky a pečicí trouby, i pračky lze ovládat na dálku. Modely nové generace Vám navíc poradí s nejlepším programem na základě barevnosti a struktury prádla, které chcete vyprat. Jak? Pouhým vyfotografováním hromady prádla. Technologie, která se může jevit jako sci-fi, je nyní opravdu reálná!

MYČKY NÁDOBÍ

Nesmíme zapomenout ani na myčky nádobí. Myčku připojenou pomocí aplikace k chytrému telefonu můžete ovládat hlasem. Navíc Vám poradí, jak zacházet s konkrétním špinavým nádobím, a zjednoduší Vám tak mytí nádobí

Candy_logo_2.png