Haier představuje novou řadu luxusních vestavných spotřebičů

 

Přeneste se od vaření k zážitku

Společnost Haier uvádí na český trh zcela novou řadu vestavných spotřebičů, které zaujmou nejen svým designovým vzhledem, ale i špičkovými technologiemi. Díky bohatým zkušenostem na poli výroby volně stojících domácích spotřebičů se Haier rozhodl rozšířit portfolio o zbylé vestavné spotřebiče, a vytvořit tak pro své zákazníky první kuchyňský domácí IoT ekosystém na světě.

 

KONEKTIVITA NA PRVNÍM MÍSTĚ

Aplikace hOn

Od vaření k zážitku vás přenesou nové vestavné spotřebiče Haier, a to nejen díky své technologické vyspělosti a pokročilým funkcím, ale i spolehlivou konektivitou, která je jejich společným jmenovatelem. Prostřednictví Wi-Fi či Bluetooth je připojíte k hOn, digitální platformě společnosti Haier pro chytrou domácnost, čímž otevřete dveře nekonečným možnostem. Uložte si svůj oblíbený recept nebo využijte jeden ze stovek již navržených na míru vašemu spotřebiči, sledujte přípravu jídla z pohodlí sedačky například prostřednictvím údajů z teplotní sondy zobrazených přímo ve vašem mobilu, vypněte na dálku odtah digestoře, její osvětlení nebo ji nechte, ať si nastaví výkon samostatně podle aktuálního výkonu varné desky.

 

VESTAVNÉ TROUBY

Nové vestavné trouby Haier jsou příkladem zdařilé kombinace perfektního řemeslného zpracování, moderního designu a nejmodernějších technologií na trhu – perfektním příkladem je technologie umělé inteligence Cook with me. Díky ní najdete nejen v aplikaci hOn, ale i u ovládacího panelu trub řady I-Touch, I-Message a I-Message Steam, více než 300 receptů a videoreceptů, ale i praktickou masovou sondu hlídající teplotu vašeho jídla přímo během procesu pečení. Díky vnitřní zabudované kameře budete moci u trub Chef@Home nakouknout přímo dovnitř bez nutnosti otevření dvířek, kamera navíc díky srovnávání obrazu s vlastní databází automaticky zanalyzuje a vyhodnotí nejlepší pečící program pro daný pokrm.

U trub jsme ale nezapomněli ani na kvalitní konstrukční řešení, které zaštiťuje set technologií ClimaTech. Na troubách najdete například Chef panel – ventilátor s kruhovým topným tělesem a speciálním výklenkem pro rovnoměrnou distribuci tepla uvnitř trouby – či Soft + kombinující dva přednastavené programy s dvěma rychlostmi ventilátoru pro prvotní nakynutí a následné křupavé dopečení každého pečiva. Aktivní ventilace zabrání přehřívání dvířek a madla trouby pro větší bezpečnost uživatele i jeho okolí, a to díky malým ventilátorům v horní části trouby ochlazující dvířka, ale i ovládací panel trouby. Praktickou konstrukční vychytávkou je i umístění světel uvnitř trouby. Na rozdíl od běžných trub jsou světla umístěny po stranách, plechy si tak vzájemně neblokují světlo a vy tak uvidíte vše, co se děje uvnitř bez jediného pootevření dvířek. Řada trub I-Turn nabídne navíc i sílu dvojitého grilu pro mnohem rychlejší a vyrovnanější pečení, jehož úroveň výkonu můžete upravovat přímo na displeji trouby.

 

KOMPAKTNÍ TROUBY

Kompaktní trouby designově a technologicky doplňují vestavné trouby, přičemž nabídnou uživatelům funkce profesionálních spotřebičů v prostředí vlastního domova. Funkce Steam Pure vám umožní vařit zdravě při nízkých teplotách, Steam Warm udrží pokrmy dlouhodobě teplé, aby vám nevystydly, než se sejde rodina u stolu, a Steam Crisper připraví křupavé krusty i bez kapky tuku.

H pro vas.jpg

VARNÉ DESKY

Nová kolekce nabídne zákazníkům i skvěle vybavené indukční či plynové varné desky. Indukce potěší uživatele funkcemi umělé inteligence Cook with me a asistovaným vařením prostřednictvím propojení spotřebiče s aplikací hOn. V ní najdete více než 100 receptů a 30 přednastavených programů vaření. Nové varné desky Haier jsou vysoce flexibilní a přizpůsobitelné uživatelským nárokům. Technologie Multizone u vybraných desek propojí varné zóny do jedné pro rovnoměrné vaření i ve velkém nádobí či s několika kastroly najednou. Tentokrát jsme šli ale ještě o krok dál – ta stejná deska jde totiž nejen propojit do jedné velké zóny, ale díky novince Varycook naopak i rozdělit do tří částí s vysokým, středním a nízkým ohřevem pro přesun bez nutnosti přenastavování výkonu. A bojíte se poškrábání při přesunu? Nemusíte. Varná deska je v této zóně vybavena speciálním nepoškrabatelným povrchem. Za indukčními deskami nezaostávají ale ani ty plynové. Díky jejich dvojitým hořákům a technologii Preci Flame, která umožňuje nastavit intenzitu plamene na devět přesně nastavených úrovní ohřevu, dosáhnete vždy perfektních výsledků za tu nejkratší možnou dobu.

 

DIGESTOŘE

Digestoře nabídne Haier v elegantním zkoseném designu Decor či v klasickém pojetí ve tvaru písmene „T“. Vybaveny jsou silnými motory pro bezchybné odsávání. Vyšší řada digestoří navíc disponuje propojením s aplikací hOn, přes kterou lze vzdáleně ovládat úrovně výkonu, světlo či celkové vypnutí a zapnutí. Technologie Preci Synch propojí digestoř s chytrou varnou deskou a bude nastavovat úroveň výkonu podle aktuální úrovně výkonu desky. Trojitý čistící systém u modelu „T“ 90 cm je tvořen nejen tukovým a uhlíkovým, ale i plazmovým filtrem pro nejvyšší účinnost čištění vzduchu.

 

MYČKY NÁDOBÍ

Vestavné myčky nádobí dosáhnou díky modernímu invertorovému motoru až na energetickou třídu B. S šířkou 60 cm disponují jednou z největších kapacit na trhu pro až 16 sad nádobí. Myčky jsou vybaveny 3 koši, anti bakteriálním filtrem ABT®, ochranou proti přetečení Aquastop, polohovatelným horním košem a sklopitelnými držáky talířů ve spodním koši. Intenzivní parní program Steam Plus dosahující až 75 °C nabízí vysokou efektivitu při odstraňování zbytků jídla a dalších nečistot bez nutnosti předmytí nádobí. Myčky můžete vzdáleně ovládat přes aplikaci hOn, kdy za pomoci technologie Washing Lens dokáže aplikace z vámi pořízené fotografie zanalyzovat naplnění myčky, navrhne nejlepší rozložení nádobí a nabídne ideální mycí program.

 

CHLAZENÍ

Vestavné lednice disponují sadou technologií Fresher Techs®, které jistě znáte již z volně stojících variant chladniček Haier. Studený vzduch uvnitř lednice je za pomoci postranních vzduchových průchodů rozháněn rovnoměrně, díky čemuž zajistí prodlouženou trvanlivost potravin a zamezí jejich vysušování. Zásuvka Humidity Zone udržuje vlhkost vzduchu na 90 % a zamezuje tak kondenzaci vody, čímž zásadně prodlouží život zeleniny a ovoce. Propojení lednice s aplikací hOn je už jen třešničkou na dortu, která nabídne například funkci proaktivního nastavení teploty uvnitř lednice dle ročního období i vnější teploty okolí či vzdálené ovládání lednice z pohodlí vašeho telefonu.

Haier_1.jpg

Vše u nás již v nabídce!