Chladničky Divo: unikátní design, špičková ergonomie a maximální jednoduchost použití.

Řada chladniček Candy Divo je dokonalým spojením designu, praktičnosti a italského stylu. K dispozici jsou v této jedinečné řadě chladničky jednodveřové, dvoudveřové i podstavné. Divo chladničky se skvěle přizpůsobí jakémukoliv interiéru. Svým speciálním retro designem dodávají místnosti osobitost a originalitu, a to ať pro ně vyberete jakékoliv místo, od kuchyně po kancelář.

Divo_banner.jpg

DIVO - HVĚZDOU KAŽDÉ DOMÁCNOSTI!

Chladnička Divo může být středem pozornosti Vaší kuchyně, obývacího pokoje nebo může být jedinečným doplňkem Vaší kanceláře. Divo je dokonalá volně stojící chladnička, která dodá charakter a osobitost jakékoliv místnosti, od domácí kuchyně po otevřený obývací pokoj s kuchyňským koutem či velkoprostorovou kancelář.

Svým neobvyklým zaobleným tvarem a dobře navrženým designem v jasných barvách s pochromovaným madlem, se chladnička hodí do místnosti vybavené v jakémkoliv stylu. Chladnička Divo si ráda vyzkouší takový ''kabát'', jaký jí obléknete. K Vámi zvolenému stylu Vám pak můžeme nabídnout jednodveřovou verzi v barvě pšenice, dvoudveřovou verzi v barvě ovsa nebo jasné červené, případně podstavný model v bílé nebo červené barvě.

divo-tripletta-1.jpg

Ať už postavíte chladničku Divo kamkoliv, bude vypadat vždy velmi dobře. Kromě designu zajistí potravinám uvnitř svěží stále čerstvé prostředí pomocí pokročilého ventilačního a recirkulačního systému. Současně dosahuje maximální energetické účinnosti třídy A++.

 

DIVO MÁ SRDCE Z LEDU

Do chladničky Divo se můžete snadno zamilovat, podlehnout jí či jí pouze obdivovat, její srdce však zůstane chladné jako led . Přes všechnu Vaši lásku zůstává chladná jako pivo, o němž sníte v horkých letních dnech, nebo šampaňské, které popíjíte na oslavě.

divo-tripletta-2.jpg

Díky vnitřním přihrádkám a oddělenému hornímu mrazicímu prostoru napomáhá bezchybně uskladnit a udržovat potraviny a nápoje při správné teplotě . Kromě svého originálního designu se chladničky vyznačují velkou skladovací kapacitouu podstavných chladniček je to 124 litrů, u dvoudveřových chladniček 304 litrů a u jednodveřových chladniček až 311 litrů.

Jednodveřový i dvoudveřový model disponuje vestavěným kovovým stojanem na víno, který udržuje lahve při správné teplotě.

 divo-tripletta-3.jpgdivo-tripletta-4.jpg

Stolní model je vybaven centrálním a spodním boxem na jídlo a pití. Zároveň využívá přidaného prostoru vytvarovaného ze dvířek.

 

DIVO JE SNADNO PŘÍSTUPNÁ

Chladnička Divo se stává VIP členem Vaší kuchyně, přesto pro Vás zůstává známá, přátelská a dostupná.
Po otevření dvířek Vás sice čeká spíše chladné přivítání, hned poté Vám však chladnička Divo nabídne jako odměnu snadný přístup ke všem svým přihrádkám, policím a boxům, dokonale nasvícenými vnitřním LED osvětlením.